Golf & Country Club

Sand Valley Golf & Country Club byggdes år 2006 – 2009 och är resultatet av samarbete mellan dem finländska banarkitekterna Tony Ristola, Lassi Pekka Tilander och Kai Hulkkonen, varav de sistnämnda ansvarade för utplacering av alla fairways och komposition av golfbanan in i den naturliga terrängen.
Sand Valleys arkitekter inspirerades huvudsakligen av golfbanorna som byggdes i början på 1900-talet, alltså de mest legendariska golfbanorna i hela världen. Det resulterar i att spel på Sand Valley skiljer sig från det man upplever på de moderna golfbannorna. Fairway är mycket breda och utan bunkrar som straffar sämre slag. Under spelet stöter man inte heller på mycket vatten.
Sand Valley är tänkt att testa spelaren, hans bedömningsförmåga och strategiska lämpligheter. Spelarna som inte försöker anpassa sitt spel till rådande villkor, kan uppleva banan som svår och ovänlig, medan de som antar uppmaningen och planerar sitt spel, kommer att belönas med utmärkt resultat och fantastisk tillfredställelse efter en godkänd examen från en riktig golfbana!
Komfortabelt boende efter golfrundan erbjuder liggande endast några meter från första tee, driving range och klubbhuset, lyxiga villor och lägenheter med swimming pool, bastu och fullt utrustat kök av högt standart. Förutom det, finns det fri tillgång till internet och sattelit tv. Sand Valley är en av de få golfbanor i Polen som erbjuder lyxigt boende i omedelbar närhet till golfbanan för att garantera högsta möjliga golfupplevelse!
Flygförbindelse från Malmö, Köpenhamn, Stockholm, Göteborg. Färjeförbindelse från Nynäshamn och Karlskrona. Fråga oss om priset.

Specifikationer
• I priset från 1260 sek per person ingår:
• 1 övernattning – del i dubbelrum inklusive frukost
• 2 greenfee per person