Resebyrån Polen Experten är etablerad på den svenska marknaden sedan över 25 år tillbaka och är därför en av dem äldsta fungerande i regionen. Vår verksamhet är under ständig förändring och anpassas till marknadens skiftande behov. Trovärdigheten, pålitligheten och känsligheten för trender är bara några av våra starka sidor. Vi är alltid i spetsen för nytänkande och nyskapande samt bland dem första, som utnyttjar den senaste tekniska utvecklingen som hjälpmedel i vårt arbete. Vi är en licensierad IATA-resebyrå (International Air Transport Association) och har stor kompetens och erfarenhet i försäljning av flygbiljetter till hela världen.

En annan viktig aspekt av vår verksamhet är långvarigt samarbete med stora flyg-, färjebolag, hotellkedjor, golfbanor och etablerade agenter. På grund av det, har vi unika möjligheter att erbjuda våra kunder intressanta, pålitliga och välorganiserade resor.

Vår stora kundkrets omfattar allt från individuella kunder till stora företag. För att nå ut till så många som möjligt, erbjuder vi allt från färje-, tåg-, buss- och flygbiljetter till komplicerade arrangemang. Temaresor, som golf och spa tillhör våra storsäljare just nu och vänder sig lika mycket till den individuella- som gruppkunden. Vi sysslar även med incentive- och konferensresor, ordnar intressanta studiebesök för våra företagskunder och evenemang till de kulturintresserade.

Vet du inte vilket alternativ du ska välja? Har du frågor angående våra förslag? Skriv ditt telefonnummer i mailet och be oss att ringa upp. Vi svarar gärna på alla frågor och hjälper att hitta rätt lösning just för dig.